Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az még csak hagyján, hogy építjük...

Egy föld alatti titkos műhelyből különleges biztonsági intézkedések közepette, rejtett utakon szállítjuk az R07 Tücsköt egy még titkosabb bázisra. Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el!


szólj hozzá: Beszarás, szállítjuk a repülőt

0 Tovább

Épül a gépünk!

Nem mindegyikőtöknek erőssége a hit, többen megkérdőjelezték, hogy csak a pofánk jár, vagy valóban fogunk-e repülni. (A helyes válasz: is.) Bizonyítékul itt van pár lopott kép, amin a Mancsaftkapitány meg a Konstruktőr hegeszt nagyban. 

Na de egy fényes ponttal már csak nem szúrjuk ki a szemeteket, mert ez eddig ugye lehetne Riga villa vagy sínvasból készített virágtartó is. Tovább is van a mese.

 

A nehéz fa helyett könnyűfémből épített törzs olyan könnyű, hogy attól féltünk, hogy szárnyak nélkül is elrepül. Mivel múlt hétvégén Mainzban megdöntötték a Röpnapos távolságrekordot, ez jól is fog jönni.

És hát végül ott a szány. Olyan hosszú, hogy a körbejárása közben többször meg kell állni pihenni. Picit mondjuk hajlik, de a Mancsaftkapitány szerint nem fog összecsuklani rögtön azután, hogy lelökjük a gépet a rámpáról. És hát ki vagyok én, hogy kételkedjek benne.

0 Tovább

Kiválaszt a Kiválasztott

Kár minden szó, beszéljek helyettem én:


szólj hozzá: Kiválaszt a kiválasztott

0 Tovább

A Villám Company - RB Röpnap

Extra felhajtóerő... hagyjad már! Azok rohadt nagy féklapok, amire persze semmi szükség. na mindegy, én örülök, hogy nem a mi gépünkön van.


szólj hozzá: A Villám Company - RB Röpnap

0 Tovább

Flying Bishop - RB Röpnap

Még, hogy Repülő Pöspök,,, ne röhögtessetek már! Hát ez egy csuhába bújt táltos! Na, jó! Nem tizenegy ujja van, hanem kilenc, de az majdnem ugyan olyan! Leghűségesebb emberem itt is rombolt, annak rendje és módja szerint.


szólj hozzá: Flying Bishop - RB Röpnap

0 Tovább

Repülő cirkusz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek