Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Süsü és a keselyűk - RB Röpnap

Kifejezetten aggasztó ez a kétfedelű konstrukció. Ezek baszki tényleg repülni fognak. Kész szerencse, hogy a kettős ügynök riporterünk otthagyta a gépükön a keze nyomát.


szólj hozzá: Süsü és a keselyűk - RB Röpnap

0 Tovább

Recsülőgép - RB Röpnap

Ha a legalább annyira kreatívan építik meg a gépet, mint amilyen ügyesen kitalálták a nevüket, hát akkor, nem lesz gond. Nekünk, velük. De hogy a Katz lenyúlta a nőiket... pofátlan, de szép gesztus.


szólj hozzá: Recsülőgép - RB Röpnap

0 Tovább

Pilótaképzés Bessenyei Péterrel

Amikor mi ígérünk valamit, akkor az gyakorta úgy is lesz, de legalábbis halálosan komolyan gondoljuk. Ezt Marianna, a Repülő cirkusz pilótája már megtapasztalhatta: ígértünk Bessenyei Péteres bukfenceket, fejjel lefelé repülést, immelmannt meg kobrát - vagy lehet az uccsót nem - és lett is. Az, hogy egyáltalán túlélte, már biztosíték arra, hogy jól választottunk, nem?


szólj hozzá: Mariannát Besenyei Péter kiképzi

0 Tovább

Buzz Lightyear - RB Röpnap

Megáll az eszem! Filozófiai alapon akarnak másodikok lenni! Még csak az hiányzott volna, hogy azt mondják, "csapat, csak egy van" vagy "kell egy csapat". De az "egy mindenkiért, mindenki egyért"-től már biztos, hogy savas felbüfögésem lenne. Dicséretes riporteri munka, és még a csatornafedél is jól mutat. Tényleg kösz mindenkinek!


szólj hozzá: Buzz Lightyear - RB Röpnap

0 Tovább

Az még csak hagyján, hogy építjük...

Egy föld alatti titkos műhelyből különleges biztonsági intézkedések közepette, rejtett utakon szállítjuk az R07 Tücsköt egy még titkosabb bázisra. Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el!


szólj hozzá: Beszarás, szállítjuk a repülőt

0 Tovább

Repülő cirkusz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek