Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Épül a gépünk!

Nem mindegyikőtöknek erőssége a hit, többen megkérdőjelezték, hogy csak a pofánk jár, vagy valóban fogunk-e repülni. (A helyes válasz: is.) Bizonyítékul itt van pár lopott kép, amin a Mancsaftkapitány meg a Konstruktőr hegeszt nagyban. 

Na de egy fényes ponttal már csak nem szúrjuk ki a szemeteket, mert ez eddig ugye lehetne Riga villa vagy sínvasból készített virágtartó is. Tovább is van a mese.

 

A nehéz fa helyett könnyűfémből épített törzs olyan könnyű, hogy attól féltünk, hogy szárnyak nélkül is elrepül. Mivel múlt hétvégén Mainzban megdöntötték a Röpnapos távolságrekordot, ez jól is fog jönni.

És hát végül ott a szány. Olyan hosszú, hogy a körbejárása közben többször meg kell állni pihenni. Picit mondjuk hajlik, de a Mancsaftkapitány szerint nem fog összecsuklani rögtön azután, hogy lelökjük a gépet a rámpáról. És hát ki vagyok én, hogy kételkedjek benne.

0 Tovább

Kiválaszt a Kiválasztott

Kár minden szó, beszéljek helyettem én:


szólj hozzá: Kiválaszt a kiválasztott

0 Tovább

Sashalmi Sasok - RB Röpnap

Leghűségesebb és egyben legtehetségesebb emberem alaposan megfingatta a Sashalmi Sasokat. Egyszerűen megette a tervrajzaikat. Szép példája a kötelességtudatnak!


szólj hozzá: Sashalmi Sasok - RB Röpnap

0 Tovább

A Villám Company - RB Röpnap

Extra felhajtóerő... hagyjad már! Azok rohadt nagy féklapok, amire persze semmi szükség. na mindegy, én örülök, hogy nem a mi gépünkön van.


szólj hozzá: A Villám Company - RB Röpnap

0 Tovább

Holló - RB Röpnap

Meg kell, hogy mondjam, az egyik legnyugtalanítóbb terv pont a Hollóké volt. Most, hogy a demoralizáló akciónk csak részben volt sikeres - az teljesen rendben van, hogy megverték a riportert, de, hogy csak a modell megrongálására futotta... röhej -, már csak abban bízhatunk, hogy a Holló csőre aerodinamikailag alaposan lefelé nyomja majd a gép orrát.

0 Tovább

Repülő cirkusz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek