Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért repülünk #2

Apa összekaparta a csapatot. egyébként meg idezzünk egy idevonatkozó klasszikust: végigcsináljuk, megnyerjük, kétszáz méter, világrekord, balatoni nyaraló, modellcsajok, nyitott autó, végig százzal... F E L  F O G U N K  S Z Á L L N I!


szólj hozzá: Repülő Cirkusz - toborzás

4 Tovább

Miért repülünk #1

Hogy miért akar egy raklap mocsárlakó repülni? Hát mert a mocsár, amire az Infoparkot felhúzták szervesen kötődik a repüléshez. Ezeket a zsombékokat látták utoljára azok az utasok, akik a Gellért téren felszálltak Endresz György-féle Aeroexpress járatára, hogy leruccanjanak a Balatonra vagy  Bécsbe. Felszállt a gép a Dunának lefelé, meghúzta a későbbi óceánrepülőnk - róla még lesz szó -  a botkormányt jobbra és zummbele.

De hát ezt nyilván tudtátok is. Ha történelmi cikkekkel nincs is tele az internet - pedig óceánrepülő volt, ami a faszagyerekség csimborasszója - a Gellért téren csak feltűnt a bitangnagy emléktábla, amit a hidroplán állomás helyén állítottak fel.

Később aztán lesz ezen a blogon Rubik Ernő, gyalulás, Zeppeli Csepel felett, sztorik arról, hogy ki ütött rá kalapáccsal az ujjára. Elsőként viszont jó ötletnek tűnt tisztázni, hogy repülni pedig muszáj. A bogarak járnak gyalog. 

2 Tovább

Repülő cirkusz

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek